Shutterstock / Josu Ozkaritz

Nieuwe foto’s bruiloft Grapperhaus: waarom zoveel huzarensalade?

In de meest tweede aflevering van De De Speld Podcast die we ooit maakten bespreken we onder meer de nieuwe foto’s die zijn uitgekomen van de bruiloft van minister Grapperhaus. Waarom stond er in hemelsnaam zoveel huzarensalade op tafel? Daarnaast eren we de superhelden van het UWV: volgens correspondent Peter Buurman zijn ze betrouwbaar, helpen ze werkeloze Nederlanders hartstikke goed én zijn ze supersaai.

Luister voor dit en meer naar de jongste aflevering van De De Speld Podcast – De podcast van De Speld (met deze week Speld-redacteuren Martine Bakker, Peter Buurman, Michiel Eijsbouts en natuurlijk presentator Roel Maalderink).

 Je kunt je nu abonneren op De De Speld Podcast via Apple en Spotify


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer