Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com

Maximumsnelheid afgeschaft nadat Grapperhaus te hard naar huis reed

Goed nieuws voor iedereen die het gaspedaal weleens te hard indrukt: de maximumsnelheid is afgeschaft. Gisteren reed Ferd Grapperhaus in al zijn opwinding te hard naar huis. De Kamer heeft daarom besloten de boete op te hard rijden af te schaffen.

“Het is voor mensen toch moeilijker dan gedacht om zich aan de maximumsnelheid te houden”, legt minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus uit. “Voortaan mag iedereen zo hard rijden als hij wil.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ferd werd in Parijs langs Seine door een Nederlandse agent vanwege een wissewasje lang opgehouden. (Zie foto.) Daarom moest hij heel hard rijden om op tijd in de kerk te zijn om een arm om mij heen te slaan. En natuurlijk ook om te trouwen met mijn dochter.

Reageer
gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

wacht even, jullie hebben echt op die link geklikt? Zijn jullie diezelfde reageerders die over de zeik gaan als despeld nieuws niet waar blijkt te zijn?

gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat hij, samen met Rutte, ook teveel alcohol gedronken had.

Boetes op rijden met een slok op afschaffen?

Veel babyboomers zouden daar blij mee zijn. Uit verveling zuipen die zich iedere dag helemaal lam.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Ik heb nooit geweten dat mannelijke zuigelingen van kangoeroes zich elke dag in de buidel van hun moeder helemaal lam zuipen. Dat hoort in Wikipedia.