Studio Speld / Shutterstock

Corona-app krijgt functie die aangeeft of je in de buurt bent geweest van een bruiloft van Grapperhaus

De Kamer is akkoord met de spoedwet die het gebruik van de corona-app mogelijk maakt. Hugo de Jonge heeft daarvoor wel de toezegging moeten doen dat de app een functie krijgt die precies bijhoudt waar de bruiloften van Ferdinand Grapperhaus plaatsvinden en of gebruikers in de buurt zijn geweest van de minister of een van zijn bruiloften. 

Met name de privacygevoeligheid van de nieuwe functie was aanvankelijk een punt van discussie, maar de Kamer is inmiddels van oordeel dat de aanwezigheid van Grapperhaus een te grote bedreiging vormt voor de volksgezondheid. De Jonge: “Ferd is een wandelende brandhaard, als we met deze app kunnen voorkomen dat hij nieuwe brandhaarden sticht, dan is dat grote winst voor ons.” 

Alle gebruikers die de corona-app straks downloaden kunnen van seconde tot seconde zien waar Grapperhaus zich ophoudt en of hij een bruiloft aan het organiseren is. Wie binnen een straal van 100 meter van zo’n bruiloft komt, krijgt direct een pushmelding en indien gewenst ook een loeiend alarmsignaal met bijbehorende stroomschok.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

“(…) gebruikers in de buurt zijn geweest van de minister of een van zijn bruiloften.”
Bruiloften? Laten we toch de juiste volgorde aanhouden, dus:
“(…) gebruikers in de buurt zijn geweest van de bruiloft van de minister, zijn scheiding, zijn bruiloft, zijn scheiding enz.”

Reageer
gravatar

Thierry, Corrie is heel betrouwbaar. Dat heeft ze ook bewezen, maar dat is het heikele punt (tricky point) niet. De bewuste zin is niet helemaal correct, maar dat verwijt ik mijn lieve schat niet. Het bezittelijk voornaamwoord “mijn” ontbreekt: “mijn betrouwbaarheid”.

gravatar

Lieve Corrie,

Ik moest gewoon even antwoorden op de reactie van Thierry Wilders. Je moet mij dat niet kwalijk nemen. Het kenmerk van geliefden is immers dat ze elkanders commentaar als leerzaam ervaren.

Veel liefs,
Dodo
xxx