YouTube / Appreciate The Game / antonelaroccuzzo

Messi provoceert harde kern Barcelona

'Argentijnse vedette zingt clublied FC Utrecht in de auto'

Lionel Messi heeft zich niet populair gemaakt bij de harde kern van Barcelona. De Argentijn plaatste een filmpje op zijn Instagram, waarop is te zien hoe hij uit volle borst ‘Als ik bovenaan de Dom sta’ zingt, terwijl hij vanuit Barcelona de A7 richting Utrecht oprijdt. De supportersgroepen van beide clubs liggen elkaar niet.

Het filmpje zorgde online voor grote hilariteit onder Utrecht-fans, maar op een daadwerkelijke overgang van Messi naar de plaatselijke FC rekent niemand: “Laat hem eerst maar eens echt fit worden”, zo valt op het supportersforum te lezen, evenals “Voor die plek hebben we Gyrano Kerk al”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Facebook betaalt $ 530 per dag. Maak deel uit van Facebook en begin elke week extra dollars bij u thuis te krijgen. Ik heb in de voorgaande maand gewoon $ 8590 betaald. Begin met het krijgen van meer geld en geen betaling van uw schulden en verschillende uitgaven. Bezoek deze link en zie wat Facebook-eigenaar zei.
http://netprofit10.com

Reageer