Ollyy / Shutterstock

Vrouw dumpt vriend om eindelijk op zoek te gaan naar precies hetzelfde type

Na een relatie van acht jaar is de 34-jarige Esther erachter dit niet is wat ze wil. Ze was klaar met het losbandige gedrag van haar vriend en heeft een punt achter de relatie gezet. Nu kan ze eindelijk op zoek gaan naar precies hetzelfde type.

“Ik was hiervoor nog jong en dan weet je niet beter. Inmiddels heb ik zoveel geleerd over mezelf dat het niet meer ging.” Esther heeft na de breuk meteen Inner Circle geïnstalleerd en heeft al een paar matches, hoewel die nog niet zoveel reageren. “Eentje is wel echt heel cute, hij doet iets met sales en is ook nog dj.”

Toch is Esther hoopvol, aangezien haar match afgelopen vrijdagnacht ineens toch een bericht stuurde. “Ja toen hadden we een heel goed gesprek, heel puur. Denk dat ie toen even dichtbij zijn gevoel was.” De afgelopen week heeft ze op een ‘ja hoor met jou?’ na niets meer gehoord. “Hij is er waarschijnlijk een beetje van geschrokken, die appt vast gauw. Spannend, ben benieuwd waar dit toe leidt!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Klinkt betrouwbaar mensen, gelijk allemaal even die link volgen. En niet zo benauwd als om de gegevens van je bankrekening wordt gevraagd: dat is om je vorstelijke salaris op te storten!