Man dacht hart date te veroveren met eitjes uit het onderste schap 

De date van de 29-jarige Saar verliep lang voorspoedig maar is uiteindelijk toch op een deceptie uitgelopen. Toen ze de volgende ochtend bij haar date de keuken in liep, zag Saar hem een omelet maken met eieren uit het onderste schap.

“Hij was superknap en heel grappig, het leek echt mijn type. Best schattig ook dat hij nog even indruk wilde maken met een ontbijtje”, vertelt Saar over haar date. “Maar dat is dus mislukt. Want ja, hij pakte ze echt: de meest basic eieren. Even dacht ik nog: joh, de goede waren vast op, hij heeft echt heus wel een hart. Maar toen zag ik ze staan: nog twee dozen ervan, van die grote ook!”

Na deze grote afknapper besloot Saar snel te handelen en stilletjes het huis uit te sluipen. De match heeft ze zonder bericht opgeheven. “Misschien niet de beste keuze”, geeft ze toe. “Maar zijn eieren ook niet.”

Blije Kip eieren zijn beter voor kip, mens, boer en planeet. En dat proef je!


gravatar

Ooit een blije kip zien lachen?

Overigens zijn wij tegen dat vreselijke televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw. Onze mannen werden namelijk helemaal stapelgek op die hoer Yvon Jaspers. Ze zijn ons, degelijke boerenvrouwen, sindsdien niet meer staan.

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..
http://www.netprofit10.com

gravatar

Mijn verdiensten kwamen per dag neer op $ 3400 tot SARS-CoV-2 uitbrak. Nu werk ik vanuit huis en verdien per dag maar liefst € 4272,26 (inclusief fooi) per dag.

Doe ook mee en meld je bij: http://www.speldt.nl.
Vooraf aanmelden en alleen betalen met creditcart vanwege de pandemie!

p.s. Tongen kan niet vanwege het mondkapje.

Reageren is niet mogelijk