Jaap van de Venis

Koeien in de wei nu nog lekker medium rare

Wees er snel bij, morgen zijn ze well done

Wie zijn vlees niet te ver doorbakken wil hebben, moet er snel bij zijn. Koeien die zonder schaduw in de wei staan, zijn nu nog perfect medium rare. Als je van een sappig stukje vlees houdt, dan moet je ze echt nu eten. Wie bij deze temperaturen nog een dag wacht, is te laat. Dan zijn ze echt al well done. En dat is best zonde van zo’n delicaat stukje vlees, vers uit de wei. Schapen en geiten kun je wel morgen nog eten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn vriend verdient $ 77 per uur op de laptop. Hij is 5 maanden geleden ontslagen van zijn werk, maar vorige maand haalde hij $ 10258 binnen door gewoon vanuit huis te werken met een programma dat hij online vond. Dit is wat hij doet … Probeer het zelf uit

http://Selfcash5.com/

Reageer