Studio Speld

Modetip: voorgescheurde mondkapjes

Het kan je haast niet ontgaan zijn, dé modetip voor deze zomer: voorgescheurde mondkapjes. Hip, nonchalant en toch classy. 

Steeds meer zie je mensen over straat lopen met een modieus kunstmatig gescheurd spijkerstofje voor hun mond, ze zijn simpelweg niet aan te slepen. Trendwatcher Jane Patel: “Mensen willen er graag goed uitzien zonder bij te dragen aan de volksgezondheid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Af en toe heb ik mij plagerig uitgelaten over Jaap van Dissel, maar het is klasse hoe hij on, buiten het OV, beschermt tegen het dragen van mondkapjes. Dank je, Jaap.

Reageer
gravatar

Inderdaad. Sterf. We zijn hier met 7,7 miljard, dus we hebben nog wel even te gaan voordat corona echt een probleem wordt.

gravatar

Ik weet de prijs niet van voor voorgescheurde mondneuskapjes van spijkerstof. Ik vrees dat ze veel duurder zijn dan ongescheurde exemplaren.

Het is mij namelijk bekend dat het naaien van spijkerbroeken (bleu jeans, red.) door laagbetaalde arbeiders heel goedkoop is. Het scheuren van de afgekeurde broeken door hun hoogbetaalde chefs (managers, red.) is echter vreselijk duur.

Reageer
gravatar

Ademt ook een stuk makkelijker.

Alleen deze is FOUT gemaakt, er zat nog wat achter de scheuren.

Modetip voor arme sloebers: gebruik een schaar, zoals jullie ook al deden op jullie ‘originele’ broeken.
Ja jullie, dat MILJOEN ‘vet koele’ meisjes & jongens in Nederland alleen al.

Niet naar invloeënzers luisteren die jullie iets duurs proberen aan te smeren, waar zijzelf aan verdienen.

Reageer