Realstock/Shutterstock

5 manieren om ervoor te zorgen dat de muggen niet jou, maar je partner steken

Als je in bed ligt met je geliefde en er zijn muggen kan het twee kanten op: of ze gaan jou steken, of je partner. Hier 5 manieren om ervoor te zorgen dat ze in ieder geval niet voor jou kiezen!

Smeer je partner in met kaas
Wacht tot je partner in slaap is gevallen en smeer ‘m dan van top tot teen in met Goudse smeerkaas. Muggen zijn grote liefhebbers van kaaslucht en Goudse kaas is hun favoriet. Kun je nou zelf niet slapen omdat je partner naar Nederlandse kaas stinkt? Probeer dan het Franse La Vache qui Rit.

Raak verslaafd aan heroïne
Spuit jezelf voor het naar bed gaan in met heroïne. Niet alleen ga je een paar fantastische euforische uren tegemoet, ook willen de muggen niets van je weten. Muggen vinden heroïne namelijk maar triest. Ze zullen je partner, die naar bed is gegaan met alleen een nulpuntnulletje, rauw lusten!

Trek de klamboe van je partner af
Muggen komen niet door de klamboe heen. Zorg er dus voor dat je partner niet beschermd is, maar jij wel!

Zeg tegen je partner dat je het sexy vindt als die gaat sporten voor het slapengaan
Muggen houden ook van zweetlucht. Zeg daarom het volgende tegen je partner: “Zeg schat, weet je wat ik echt heel aantrekkelijk zou vinden. Als jij voor het slapengaan nog eventjes de shuttle run doet en dan ongedoucht in bed stapt. Dat heb je toch wel voor me over?” De volgende dag heb je gegarandeerd nul muggenbulten.

Overgiet je partner met bloedgroep O
Bloedgroep O is voor muggen wat voor ons de frikandel speciaal is. Haal daarom een litertje bij het ziekenhuis op en gooi het over je partner heen zodra ie in slaap is gevallen. Let wel op: deze methode heeft wel als bijwerking dat je partner gillend wakker wordt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Grote onzin. Ik heb bloedgroep B en word altijd en overal gestoken. Door mijn lichaamsgeur (daar koem muggen op af) omdat ik meer transpireer als mijn partner zoeken ze mij op. Heeft absoluut niets met bloedgroep te maken. Als je een artikel plaatst is het aan te raden vooraf ECHT onderzoek te doen.

Reageer
gravatar

Waarom al het muggenleed op je partner afschuiven? Je kunt je slaapkamer ook met het gif Roundup van Bayer onderspuiten.

Dan heeft jij en je partner geen last meer van muggen. Sowieso van alle insecten en ongedierte.

Kill them all. 🦟🐜🦗🕷️🐛🐝🦋🐌🐭🦇

Corrie.

Reageer