Ovidiu Hrubaru / Shutterstock

Moeten BN’ers zich verplicht laten testen op krankzinnigheid?

Moeten bekende Nederlanders zich verplicht laten testen op krankzinnigheid? Die vraag doemt op nu het aantal achterlijke BN’ers snel lijkt te groeien.

RIVM-baas Jaap van Dissel ziet er wel iets in: “Uit nieuw onderzoek blijkt dat veel BN’ers alle symptomen vertonen van krankzinnigheid, maar zich toch niet laten testen. Ze blijven vrij rondschrijven op sociale media en houden geen afstand tot goedgelovige volgers. Compleet onverantwoord.”

Bij de GGD zeggen ze er in ieder geval klaar voor te zijn: “We kunnen al aan de hand van een paar simpele vragen bepalen of iemand krankzinnig is. Dan vragen we bijvoorbeeld: vermoed jij dat de media en de overheid samenspannen met de farmaceutische industrie om corona in de wereld te houden? Als iemand dan antwoord: IK STEL ALLEEN VRAGEN. Nou, dan weten wij genoeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veel journalisten, ook van satirische media, blijven schrijven over “BN’ers”. Dat is kort voor “bekende Nederlander’ers”. Dat is zo stom, maar toch laten zij zich er niet op testen

Reageer
gravatar

Nee Gre, BN betekent: Beroemd gemaakte Nederlanders. Ze zijn ook niet dom, dat zijn de beroemdmakers (Influencers, red.)..

gravatar

Nee hoor HBGN, u hebt mij niet begrepen (zoals ik vrijwel nooit begrepen word door het volk – is niet erg, zolang ik maar bewonderd word). Mijn boodschap luidt: alleen IK sta sterk tegen corona. Ik, Pete. Ik heb niemands hulp nodig, dus ook de uwe niet.

gravatar

Het is inderdaad wel wat, maar ik zal het toch meer aanscherpen. Bij herhaalde overtreding: ruimen die hap. Net zoals bij de nertsenfarms.

Voordat je het weet gaan BN’ers weer met z’n allen een lied zingen.🤮🤮

Corrie.

gravatar

Corrie, jouw lieverd Geert Wilders en zijn directe concurrent Thierry Baudet zijn ook BN’ers!
Ze hoeven zich echter niet te laten testen op krankzinnigheid. Dat is namelijk in de praktijk al meervoudig bewezen.