Aleksandar Malivuk / Shutterstock

Bij Rijschool Freddy leer je hoe je iemand van de McDrive naar het huis van een vriend rijdt

Wil jij snel je rijbewijs halen? Wil jij goed auto kunnen rijden? Wil jij leren hoe je iemand van de McDrive naar het huis van een vriend van hem rijdt? Neem dan rijlessen bij rijschool Freddy.

“Ik leer je hoe je een pompstation oprijdt om sigaretten voor me te halen”, zegt instructeur Marco. “Altijd goed in de buurt van de ingang parkeren, zodat ik niet zo ver hoef te lopen. Heb je trouwens vloei bij je?”

Een van de eerste lessen die Marco zijn pupillen meegeeft is ‘goed kijken.’ “Het is kijken, kijken, kijken of ze je niet afsnijden weetjewel. De meeste mensen zijn beesten, kakkerlakken, en je moet nooit over je heen laten lopen. Bijkomend voordeel van goed kijken is dat je soms nog weleens een lekker mokkeltje spot, snap je wat ik bedoel broer? Linkerspiegel, achteruitkijkspiegel, en als ze een kort rokje heeft ook nog over je schouder.”

Wat Marco betreft mag je afrijden als je weet wat het chillste item op het menu is bij McDonalds. Als je dan tóch zakt, kun je gewoon nog een pakket afsluiten. “Wij veroordelen niemand. Als jij niet slaagt, gaan wij nooit lullig tegen jou doen. Jij moet gewoon je tijd nemen, rijschool Freddy lust altijd nog wel een milkshake.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn eerste rij instructeur gebruikte mijn uur altijd om hem naar een sportkantine te brengen, daar een kwartiertje een pilsje drinken en dan weer naar huis. Heb die lul na dit een aantal keer geflikt te hebben aan de kant geschoven.

Reageer