Henrik Dolle / Shutterstock

Grote grijze loods moet Zeewolde op de kaart zetten

'We zijn heel blij'

Een gigantische grijze loods op een industrieterrein moet Zeewolde op de kaart zetten. Dat zegt de gemeenteraad van Zeewolde. “We kunnen niet veel verklappen, maar het wordt een héle grote loods van grijs materiaal. Voor data.”

Zeewoldenaren juichen op straat, omdat ze blij zijn dat er een grijs gebouw komt. “Ik ben trots op mijn Zeewolde”, zegt een vrouw. “We hadden al een grijs gebouw, maar deze is de grootste van het land, zodat er ondenkbaar veel data in kan worden opgeslagen!”

Burgemeester Gerrit Jan Gorter is blij dat hij het grote nieuws eindelijk mocht delen. “Vanaf nu zal Zeewolde bekend staan als de plek met de hele grote grijze loods.” Hij is dankbaar dat een gigantisch techbedrijf nu juist Zeewolde kiest om een gigantische datacenter te dumpen. “We zijn heel blij. Dit, een gigantisch grijs blok, had Zeewolde nodig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *