Shutterstock : Split Second Stock

Woedende menigte voor Akwasi’s deur om te zeggen dat hij zich niet moet aanstellen

Er staat een woedende menigte voor het nieuwe huis van Akwasi, om hem te zeggen dat hij niet zo verontwaardigd hoeft te doen dat een glazenwasser zijn adres heeft gedeeld. Een man gooit een baksteen door de ruit met daarop een briefje: “Er zijn van zoveel bekende Nederlanders adresgegevens bekend!”

Bij de oprit staat een woedende man in de brievenbus te plassen. “Zie je dit? Dit had net zo goed Gordon of Marco Borsato kunnen overkomen!” blaft hij Akwasi toe. “Ja, verstop je maar, we weten je te vinden vriend! Niet dat dat erg is.”

“Kom naar buiten dan, met je slachtofferrol!”, probeert een vrouw met een knuppel in haar hand nog. Helaas voor haar komt hij niet naar buiten. Akwasi trekt pas na oplevering in zijn nieuwe woning.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *