Luis Molinero / TeddyandMia / Shutterstock

Man die Trump ooit heeft zien lopen komt met onthullend boek

Na Trumps oud-adviseur, zijn oud-woordvoerder, een anonieme werknemer van het Witte Huis, de vrouw met wie hij een affaire had, zijn eigen nicht en vele anderen, komt nu een man die Trump ooit aan de overkant van de straat heeft zien lopen met een onthullend boek over de president van de Verenigde Staten: “The Man I Saw For A Very Brief Moment.”

“Ik heb Trump in 1997 of 1998 een keertje kort gezien, toen ik boodschappen ging doen”, vertelt auteur David Marino openhartig tijdens zijn boekpresentatie. “Ik weet 85 procent zeker dat hij het was. Maar dat kunnen jullie allemaal in mijn boek lezen.” Marino vervolgt: “Ik wist gewoon dat het tijd was om de stilte te verbreken na al die jaren waarin het ene na het andere boek over Trump verscheen, die vervolgens allemaal bestsellers werden.”

Vooraf gepubliceerde passages van het 800 pagina’s tellende boek geven een uiterst gedetailleerde beschrijving van het moment waarop de toen 18-jarige de toen al beroemde Trump ongeveer 13 seconden van een afstandje zag. Trump zou een spelend kind hebben getackeld voor hij een oudere vrouw sloeg, haar handtas stal en schreeuwde: “Waar ligt China? Ik weet het niet! Dood aan de VS! Lang leve Saddam Hoessein, mijn beste vriend!”

De rest is vanaf maandag te lezen. Dan ligt het boek in alle boekhandels, tenzij het Witte Huis de publicatie tegenhoudt. Het schijnt dat de pre-orders al in de miljoenen lopen.

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *