Antonio Guillem / Shutterstock

Versoepelingen: klagen over hitte mag vanaf 1 juli weer in grote groepen

Een zucht van verlichting gaat door Nederland. Mensen die willen klagen over hoe warm het is, mogen dat vanaf 1 juli weer in grote groepen doen. Dit gaat premier Rutte vanavond bekendmaken.

Geruchten gaan dat je straks in groepen van maar liefst 250 mensen dingen kunt roepen als ‘pfoe, man, kolere zeg. Wat is het warm joh.’ Sommige bronnen beweren zelfs dat je met nog meer mensen jouw mening over de temperatuur mag delen.

“Het voelt ontzettend benauwend als je alleen maar met je directe omgeving kunt delen dat het warm is”, vertelt NOS-verslaggever Arjan Noorlander. “Dat zou de reden zijn dat het kabinet nu tot deze beslissing is gekomen. Liefhebbers van klagen over verzengende hitte op grootschalige muziekfestivals moeten waarschijnlijk nog wel even geduld hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Koning bezoekt Drenthe om impact (gevolgen van, p.g.) coronacrisis te zien.

Hij sprak onder meer met vertegenwoordigers van het TT-circuit in Assen, dierenpark Wildlands in Emmen en het Drouwense attractiepark Drouwenerzand. Ook bezocht de koning het grootste hunebed van Nederland.

Die Wim-Alex toch. Grootmoedig en zeer dapper heeft hij de vreselijkste virusbronnen bezocht om de Coronavirussen schrik aan te jagen met zijn enorme gezag.

Bron: NOS

Reageer
gravatar

Allerliefste Corrie,

Kan me niks schelen, als er maar geen hekje (hashtag, red.) tussen ons meer zou zijn.
Ik moet al vier maanden wachten met het knuffelen met jou, terwijl het een willekeurige sekswerkster vanaf 1 juli wel mag. Het is niet eerlijk.

Jouw toegenegen schat
xxx