Antiracisme-post van yogameisje biedt veel troost aan andere witte yogameisjes

Nu veel mensen zich op social media uitspreken tegen racisme, voelt ook de 30-jarige Lotte uit Amsterdam deze behoefte. Onder een foto van zichzelf in de yogakamer van haar appartement doet ze openhartig haar verhaal. Haar post biedt direct veel troost aan andere witte yogameisjes:

“Zelf heb ik ook een keer meegemaakt dat ik op vakantie in Afrika bij de paspoortcontrole extra lang werd aangekeken. Dat maakte mij zo verdrietig. Dan voel je wel wat het is om anders behandeld te worden. Jullie zijn daar misschien zelf niet geweest vanwege het niet genoeg hebben van geld, dus deel ik dit met jullie.

Als je het zelf hebt ervaren, kun je niet anders dan je enorm betrokken voelen bij wat er nu in de wereld gebeurt. Normaal deel ik dit soort dingen nooit, maar in dit geval gaat het me zo aan het hart. Ik vind het heel belangrijk dat ik dit hier laat weten zodat we allemaal van mijn inzicht kunnen leren.

Wat is het laatste dat jullie hebben geleerd? #alwaysgrowing#educate#summertime

Bente: Wauw, je bent zo mooi!

Leonie: <3 <3 <3

Stefanie: Prachtig dat je dit deelt mooierd. Love you!

Noor: Dit heeft de wereld nodig.

Naomi: Wow schat waar heb je die top vandaan? :hearteyes:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *