Studio Speld / Shutterstock

Man heeft spijt van Zweedse corona-aanpaktattoo

De Zweedse overheid heeft toegegeven dat de beslissing om in te zetten op groepsimmuniteit een vergissing is geweest. Een klap in het gezicht van Martin Beukeboom. De 34-jarige Almeloër heeft de Zweedse corona-aanpak namelijk laten vereeuwigen met een tattoo op zijn schouderblad.

“Ik ben er kapot van”, zegt Beukeboom. “Kwetsbare mensen beschermen en dan het virus gecontroleerd laten rondgaan onder de rest van de bevolking, dat zit bij mij in mijn bloed. Ik was er heilig van overtuigd dat het ging werken.”

Beukeboom hoopt nu dat de Zweedse strategie bij de tweede golf alsnog de juiste blijkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik was er ook heilig van overtuigd dat Zweden de enige juiste strategie had en wij daarom na deze pandemie allemaal Zweeds zouden spreken. Det får jag inte använda nu.

Reageer