shutterstock/Studio De Speld

Drive-in sauna geen succes

De eerste drive-in sauna van Nederland was geen doorslaand succes. Dat blijkt uit de reacties van bezoekers. Gisteren trokken duizenden mensen naar het Gelderse Nunspeet om met hun auto in een natte oven te zitten, maar kennelijk laat het concept nog de wensen over. Op sociale media wemelt het van de negatieve recensies.

“Heel ongemakkelijk om naakt in je auto te zitten”, schrijft een bezoeker bijvoorbeeld op Twitter. “Bovendien is m’n stoelbekleding helemaal naar de gallemiezen van al het zweet. Dit was eens maar nooit weer.”Een ander laat weten bijna niet thuis te zijn gekomen. “Ik had zulke natte handen dat ik de sleutel niet meer kon omdraaien. Dit werkt misschien voor mensen met een douche in hun auto, maar met mijn jarennegentig-Peugeot was het niks.”

Sommige bezoekers haalden de drive-in niet eens. “We dachten dat het lastig zou zijn om daar onze kleren in de auto uit te trekken, dus we waren er maar naakt heen gereden”, schrijft een vrouw op Facebook. “Bij de eerste beste afrit werden we door de politie van de snelweg geleid en langs de kant gezet. Het was inmiddels ochtend toen de politie op het bureau ons verhaal geloofde.”

Slechts één bezoeker liet een positieve recensie achter. “Ramen dicht gedaan en airco aangezet, was prima.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *