TPO/YT.com

Baudet: ‘Iets anders dan kabinet doet, nu!’

Forum-leider is consequent

Nederland moet onmiddellijk iets anders doen dan waar het kabinet voor heeft gekozen. Die noodkreet slaakt Thierry Baudet.

“Nederland wil dit niet. Het moet helemaal anders”, laat de leider van Forum voor Democratie weten. “Niet wat het kabinet doet, maar dat andere. Nu!”

Baudet benadrukt dat hij deze boodschap vanaf het begin van de coronacrisis heeft uitgedragen. “Ik ben daarin heel consequent.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

rutten gelijk er uit gooien hij zat gister met soros in duitsland vieze vent om even met elkaar te spreken hoe we Nederlanders aan kunnen pakken hij moet er uit voor het te laat is soros en bill gates zijn vrienden van hem kunnen ze die nu niet op pakken snap dat niet zijn moordennaars en de injeksies moeten ze zelf nemen allemaal die ook op de bilderberg komen en vergeet de nep koning niet we hebben geen koninging en prinsessen dat weet rutten toch al van af 1940 dus ook nep waar wij voor betalen geef hun die troep dan eerst wat bill gaten wil maken wat denk de vvd wel niet ons beslissen wat wij dat moet nemen nu ik niet ben baas over mij zelf hun niet

Reageer
gravatar

Vandaag zaten er in de Beuze weer een stel tieners met gettoblaster, rap. Ze waren aan het voetballen, later aan het handballen met een volle literfles cola. De meisjes keken toe terwijl een van de jongens ‘ik neuk mijn moeder, ik neuk mijn zus, hahaha’ zong. Al eerder vroeg ik me af waarom er steeds planken van het overdekte plafond weg waren. Ik zag nu dat ze allemaal los zaten omdat ze keihard de bal omhoog trappen.

Reageer