Studio Speld

Steun je favoriete festival door voor 10 euro een plas-stempel te kopen

Het festivalseizoen van 2020 was al volledig afgelast en nu dreigt ook nog het festivalseizoen van 2021 niet door te gaan. De festivalbranche zit dus diep in de nesten, maar gelukkig kunnen festivalbezoekers de helpende hand toesteken. Voor slechts 10 euro kun je namelijk een plas-stempel kopen voor je favoriete festival.

De organisatie achter het initiatief is blij met de eerste positieve reacties op het concept en kijkt naar meer mogelijkheden voor online-verkoop van de festivalervaring. “Denk aan kluisjes van 15 euro exclusief 90 euro borg, statiegeld voor drinkbekers ter waarde van 3 euro en super slechte earplugs van 29 euro”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *