fizkes / Shutterstock.com

Vrouw heeft geen koffie meer nodig dankzij continue paniek

De 28-jarige Semma is gestopt met koffie. Ze heeft sinds kort iets nieuws dat haar wakker maakt: een continue staat van paniek.

“Eerst dronk ik zeker acht koppen koffie per dag. Nu heb ik de onophoudelijke stroom aan zorgen over iedereens gezondheid, gepieker over de economie en paniek over hoe ik rondkom volgende maand. Ik krijg hier zelfs nog veel meer nervositeit en hartkloppingen van, maar geen aanslag op je tanden. Dat ik dit niet eerder heb gedaan.”

Het is voor Semma soms nog wel een beetje wennen. “Op zich is het fijn dat het meteen werkt als ik opsta. De adrenaline giert dan al door mijn lijf, dus ik ben direct klaarwakker. Alleen blijf ik dat ook, ook ‘s nachts. Dus de sweet spot moet ik nog even vinden, misschien voortaan na 17 uur geen paniekaanvalletjes meer doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *