Autoweek / Youtube

Prins Bernhard jr. krijgt eigen feestdag: Drie Woningen

In navolging van zijn neef krijgt ook Prins Bernhard jr. een eigen feestdag: Drie Woningen. De feestdag is door de Oranjebond speciaal in het leven geroepen voor de prins en alle mensen in het onroerend goed.

De Oranjebond heeft de planning van de dag ook al bekend gemaakt. De dag begint om 10.00 met een thuistoost. Om 12.00 zal er nog een thuistoost plaatsvinden en om 16.00 heft iedereen in heel Nederland nogmaals het glas voor een thuistoost op de prins, die 51 wordt dit jaar.

Verder zal er een digitale huizenmarkt zijn op internet en kunnen kinderen een tekening van hun huis sturen aan de prins. In het bijschrift feliciteren ze de prins en vertellen ze hem of ze blij zijn met hun huis. De tekeningen worden gebundeld en later op de dag aangeboden aan de prins.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik had het toch ook wel mooi gevonden als we ter nagedachtenis aan mijn vader op deze dag allemaal de Hitlergroet zouden brengen en dat het Horst Wessellied op de radio te horen zou zijn.

Reageer
gravatar

Nee, waarschijnlijk wordt prins Claus bedoeld, maar dat zou een vreemd licht werpen op de verhoudingen binnen de koninklijke familie.