shutterstock.com/fizkes

Nadia had één goede dag en is nu quarantaine-coach

Na veel verveling, uitstelgedrag, chips eten in bed en binge drinking heeft Nadia vandaag eindelijk een productieve dag gehad. Zij is daarom vanaf nu te boeken als quarantaine-coach. Toen we voor de derde keer een pushmelding kregen dat ze online was op de app Houseparty, besloten we met haar te videobellen.

“Het valt en staat met je bed opmaken,” begint Nadia, 28, uit Amsterdam. “Normaal gesproken ligt de as van mijn joint van gisteravond nog over mijn dekbed verspreid, en mijn onderbroek die ik 3 dagen geleden ergens ben kwijtgeraakt nog op mijn hoofdkussen, maar vanochtend ging dat mooi even anders. In een filmpje op mijn feed werd ik eraan herinnerd dat succesvolle mensen hun bed opmaken.” Dat leek haar het proberen waard. De rest is geschiedenis.

Ze sprong, na 2 maanden niet scheren, in de douche en kleedde zich aan. “Dress like you are going to the office,” is dan ook haar tweede advies. “Mensen snappen gewoon niet dat selfcare zo ontzettend belangrijk is in quarantaine, gelukkig hebben ze mij nu als voorbeeld.”

“Aangekleed en wel, besloot ik een wandeling door het park te maken,” vervolgt Nadia. “Ik belde mijn hartsvriendin via Facetime en roddelde over hoe de andere mensen in het park de quarantaine verkeerd aanpakken.” Ze voelde zich onverslaanbaar. Eenmaal thuisgekomen volgde zij 5 minuten van een online yogales. “Na 5 minuten raakte ik afgeleid en besloot ik mijn vrienden te prediken over mijn productieve dag.”

Sommigen van haar vrienden hadden die dag helemaal niets gedaan. “Ik zag hoe moeilijk ze het hadden en besloot dat ze wel wat coaching kunnen gebruiken. Net als al die mensen in het park.”

Nu Nadia inzag hoe hard haar ongevraagde advies nodig is, besloot ze de Instagrampagina ‘Apocotips met Nadia’ te beginnen. “Het wordt vast een groot succes, ik kan niet wachten op mijn eerste DM met coachingverzoek. Aan het einde van de dag gaat het toch om mensen inspireren, weetje. Ik ben blij dat ik eindelijk iets kan betekenen voor de wereld. Ik ga nu even naar mijn balkon om voor mijzelf te klappen, bedankt voor je tijd en happy quarantine!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even een vraagje tussendoor. Waarom worden in De Pin, die toch vooral bedoeld is voor ouwen van dagen zoals ik, uitsluitend jonge, mooie, slanke vrouwen en soms knappe jongemannen getoond, net als bij alle damesbladen en De Speld? Die lekkere jonge kerels stel ik trouwens wel enorm op prijs.

Reageer