shutterstock.com/Photographee.eu

De leukste plantjes om foto’s van te posten in die ene week dat je ze in leven houdt

Wil je ook een superleuk plantje dat helemaal hip is en op de Instagram van iedere urban jungle-liefhebber verschijnt? Maar heb je verder geen idee hoe je een plant moet verzorgen of daar überhaupt interesse in? Met foto’s van deze plantjes zit je goed, in die ene week dat je ze in leven houdt.

Stippenbegonia

Deze plant is heel populair en fotogeniek, maar het is moeilijk om de bladeren ervan niet uit te laten vallen. Maak daarom op dag één meteen foto’s, dan kun je ‘m daarna gewoon laten verpieteren.

Pannenkoekenplant

Deze plant mag niet ontbreken in een stads appartementje. De bladeren worden wel heel snel geel, maar dat kan ook zijn omdat ie bovenop de verwarming staat. Misschien kun je er met een plantenspuit op sprayen, of vinden vetplantjes dat juist niet fijn? Is dit een vetplant?

Asparagus

Deze plant heeft heel veel water nodig, omdat de blaadjes dat niet kunnen vasthouden of zoiets. Maar weinig water geven is soms wel beter dan te veel. Al geldt dat weer niet voor elke soort. Je hebt natuurlijk geen tijd om dit uit te zoeken, dus maak snel je foto’s voor dit plantje na drie dagen afsterft.

Monstera-gatenplant

Je hebt het al van verschillende mensen gehoord: deze plant is niet kapot te krijgen. Dat was op zich niet bedoeld als een uitdaging, maar leuk dat je zo gedreven bent. Dat belooft een post met veel likes en reacties!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *