Studio Speld / Shutterstock.com

Petra’s schilderijen bieden ook in tijden van corona geen troost

In deze tijden is kunst hard nodig. Het kan troost bieden. Het kan de dingen in een ander perspectief zetten. Helaas doen Petra’s schilderijen dit niet. Het blijven schilderijen van koeien waarvan de oren buiten de lijst vallen.

Kunstkenner Shila Loyd: “Begrijp me niet verkeerd, het zijn wel degelijk schilderijen. Je kunt er ook naar kijken. Maar daar blijft het wel bij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De ware kunst bestaat uit mensen die gele hesjes om zich heen draperen en aldus getooid luid en duidelijk vertellen wat de regering allemaal fout doet. De meest heldhaftigen onder hen durven zelfs hun gastheer de hand te weigeren als ze zijn werkruimte (het ‘Torentje’) binnenlopen. Dat van handen geven problemen komen weet heel Nederland nu, maar zij wisten het al maanden eerder. Zij zijn een voorbeeld voor ons allen! Alleen, ik zie ze momenteel niet. Waar zijn de gele hesjes? Ons land heeft ze nodig, nu meer dan ooit!

Reageer
gravatar

In de stad als je vraagt waar komt de melk vandaan dan zeggen ze van de fles.
Op het platteland zeggen ze van de koe.
Dat is het verschil.

gravatar

Daar blijft het helemaal niet bij. Je kunt ook elk moment beginnen met wegkijken. Dat weet Shila natuurlijk ook, dus Bob en Jochem zullen haar wel weer verkeerd begrepen hebben.

Reageer
gravatar

LGBTQ.
Zo is voor mij ook het grote succes gekomen, in de lingerie.
Ik adverteerde voor vrouwen én mannen. Ik verkocht ineens twee keer zo veel.

gravatar

In Amerika bereiden ze kinderen al op de kleuterschool voor op hun genderkeuze.
Op de UvA begint het al te laat.