shutterstock.com/box of pic

Ontbijt op bed? Deze vrouw luncht, dineert en snackt ook op bed

Self-care extra belangrijk deze tijd

In deze tijden van onzekerheid en de hele dag thuiszitten is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Kyra (27) is zich daar maar al te bewust van en zet daarom een tandje bij in haar dagelijkse self-care-routine. Ze ontbijt niet alleen op bed, maar luncht, dineert en snackt ook op bed.

“In balans blijven heeft nu mijn grootste prioriteit. Je moet gewoon een beetje lief zijn voor jezelf”, verklaart Kyra. “Ontbijt op bed is best aardig, maar er zijn nog veel meer eetmomenten op een dag. Jezelf ook rijstwafels, ovenpizza mozzarella-pesto, toastjes en Bugles in bed gunnen is al veel liever.”

“Wat wel een beetje onhandig is, zijn al die kruimels in bed”, geeft ze toe. “Maar als je je bikini aantrekt en maar hard genoeg positief affirmeert dat het zand is en jezelf op het strand visualiseert, kom je een heel eind.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *