coolclipshawaii / Youtube.com

Achtste groepers moeten jaar overdoen wegens ontbreken groep 8-musical

Iedereen uit groep 8 moet volgend jaar overdoen. Dat heeft minister van Onderwijs Arie Slob bekendgemaakt. Volgens Slob is het onverantwoord om kinderen naar het voortgezet onderwijs te sturen zonder dat ze een groep 8-musical hebben voltooid.

“Zonder de opvoering van Sprookjeshutspot zijn kinderen niet goed voorbereid op de middelbare school”, legt Slob uit. “Ze hebben dan simpelweg niet voldoende bagage. Hoe moet dat op het vwo of de havo als je niet weet hoe het is om een boom te spelen? Hoe ga je het redden op het vmbo als je niet weet hoe het is om drie regels heel vals te zingen voor een groep ouders die ondanks alles probeert trots te blijven op hun kroost? Dat gaat niet.”

Slob begrijpt dat hij veel kinderen teleurstelt met zijn besluit. “Ik snap dat dit heel vervelend is voor iedereen die zich had verheugd op de middelbare school. Maar wij hebben als regering de verantwoordelijkheid om kinderen klaar te stomen voor het echte leven. De kinderen van nu zijn de leiders van morgen. En wat voor leiders zouden dat zijn als ze nooit een groep 8-musical hadden gehad? Stalin had geen groep 8-musical. Ik wil maar zeggen.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu u toch wekenlang thuis moet zitten te niksen
kunt mooi uw achterstand met het kopiëren en/of
bekijken van pornofilms wegwerken!

Ga naar httyblackwebs://speld.porn/nl/pinladies
voor duizenden naaktfoto’s van redactrices van
De Pin in de sauna met Steeds en Viesman !!!!!!.

Reageer