shutterstock.com/stockfour

Heb ik corona of heb ik een online yogaklasje gevolgd bij een open raam?

Denise weet niet zeker wat ze heeft, maar het zou heel goed corona kunnen zijn. Want ja, ze heeft spierpijn, ja er is dat hoestje, en ja, er zijn die rillingen. En het zou wel echt weer typisch iets voor haar zijn om als een van de eerste van haar vrienden corona te hebben. 

Om de vinger aan de pols te houden zit Denise er flink bovenop. Ze doet driemaal per dag de thermometercheck en ze heeft haar 100% angoratrui aan om te checken of die rillingen nou echt zijn of niet. Haar hoestje wordt wel steeds ruiger (klinkt ze nou als een astmatische hond?), maar ze heeft nog steeds geen koorts. Even goed nadenken nu. Focus. Focus! Ze is niet naar het strand geweest dit weekend. En niet naar het bos. Ze heeft al haar eten thuis laten bezorgen. Ze had alleen die drie uur durende online yogasequence gevolgd bij het open raam op een van de koudste dagen van het jaar. Dat wel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *