shutterstock.com/shurkin_son/studiospeld

Smoothie er niet lekkerder op geworden nu Inge er een aardpeer, gojibessen en een zak tuinaarde bijgegooid heeft

De smoothie van Inge is er niet lekkerder op geworden toen ze probeerde er de gezondste smoothie allertijden van te maken. “Niet lekker is misschien wel een understatement,” zegt Inge. “Ik heb een slok genomen en voel me nu echt een beetje vies.”

Inge schreeuwt boven het geluid van haar blender uit: “Ik weet niet helemaal waar het nou is misgegaan. Het begon volgens mij best goed. Stukje appel. Beetje water. Hele kiwi. Muntblaadjes. Misschien dat de aardpeer een minder goed idee was? Of de hand gojibessen? Of de tuinaarde…? Dat is wel heel voedzaam trouwens. Of was het de instant aardappelpuree?”

Inge zet haar blender uit. “Ik denk wel dat mijn smoothie heel gezond is trouwens. Het enige nadeel is dat ik geen foto ervan op Instagram kan zetten, omdat hij er superranzig uit ziet. En het is jammer dat ik hem niet kan drinken. Omdat hij dus superranzig is.”

Wil je wel een lekkere smoothie? Ze bestaan. De super smoothies van innocent zijn gemaakt van het beste groente en fruit, zitten bomvol goede ingrediënten en vitamines, en hebben een nieuw jasje gekregen. In de lekkere nieuwe en vertrouwde recepten zitten geen toegevoegde suikers of concentraten. Je vindt de smoothies onder andere in de supermarkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *