Studio Speld / Shutterstock

Amsterdammers delen beelden van kristalheldere grachten

Het sociale leven in Nederland ligt nog maar een kleine week stil, en nu al is het effect op de lucht- en waterkwaliteit goed zichtbaar. In Amsterdam is het water in de grachten inmiddels zo helder dat alles wat normaal onder water verborgen ligt duidelijk te zien is.

Op het internet verschijnen foto’s van mensen die honderden fietsen en koelkasten hebben zien liggen. Een persoon ontdekte zelfs het lichaam van een stonede toerist. Onder de foto’s reageren veel mensen dat Amsterdam zo hoort te zijn.

Zo zie je maar weer, als mensen even niet alles vies maken ziet alles er meteen een stuk mooier uit!

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat bijzonder dat op de bodem van de grachten zomaar koelkasten, wasmachines, fietsen, winkelwagentjes en dat soort dingen groeien.

Reageer