shutterstock.com/Africa Studio

Bizar! Ilses vriend blijkt totaal niet cruciaal te zijn

De 33-jarige Kay uit Amsterdam blijkt niet cruciaal te zijn. Dat blijkt uit onderzoek van zijn vriendin Ilse. Sinds zijn kantoor is gesloten, heeft ze hem thuis geen seconde bezig gezien met werkgerelateerde zaken. Hij heeft zelfs geen e-mail of Facebook-update eruit hoeven sturen om te vertellen dat zijn projecten even on hold staan, blijkt nu.

Ilse zelf is daarentegen wel nog steeds de hele dag in de weer met werkmailtjes, online vergaderingen en het invullen van Excelsheets. Ze is verbaasd dat haar vriend onbezorgd de hele tijd naakt in de woonkamer kan zitten gamen.

Ilse: “Ik dacht altijd dat Kay enorm waardevol was omdat hij een stuk meer verdiende dan ik, de hele tijd op businesstrip mocht en zelfs een Dopper heeft met het logo van zijn werk erop. Maar dat blijkt dus allemaal nergens voor nodig. Niemand verwacht iets van hem. Hij zou net zo goed dood kunnen zijn. Of ontslagen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig dat de Petra’s ook hier hun flauwekul kwijt kunnen. Het hangt weliswaar overal elders iedereen de keel uit, maar van de andere kant is helemaal geen reactie zo zielig voor Martine Bakker en Janneke Rinzema.

Reageer