shutterstock.com/lolostock

Nederland ontdekt dankzij corona-maatregelen hoe fijn het is om in je blote kont te werken

De coronamaatregelen zijn even wennen, maar veel mensen ontdekken al snel de positieve zijde. Zo kunnen veel Nederlanders voor het eerst ervaren hoe lekker het is om in je blote kont te werken.

Fiona Oosterbaan is merchant accountant in Driebergen. “Gisteren liet mijn werkgever weten dat we de komende tijd vanuit huis mogen werken dus nu zit ik in m’n blote pierement Excelsheets in te vullen. Het is pas tien uur. Ik zou nooit meer anders willen.”

Ook arbeidseconoom Rene te Haag hoopt dat de noodgedwongen maatregel tot een trendbreuk zal lijden. “Nu doen veel werknemers nog moeilijk als werknemers vragen of ze 2 dagen per week in hun blote beloega kunnen werken”, zegt de econoom terwijl hij alleen twee sokken aanheeft. “Ik ga ervan uit dat werkgevers na de positieve ervaringen van de komende tijd wel bijdraaien. De baas ontdekt nu misschien zelf wel hoe fijn het is om je onderneming in je blote carroserie te managen. Als deze epidemie voorbij is hoop ik dat in je blote kumquat werken voortaan de normaalste zaak van de wereld wordt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat dacht je van lekker neuken als je er zin in hebt? Dat is op de bedrijfstoilet wat onhandig en te opvallend.
Als je een vaste relatie hebt die ook thuiswerkt, moet je voor spannende seks met een collega echter wel een alternatief bedenken.

p.s. Ook de openbare toiletten worden afgesloten. Ze vormen een thuishaven van veel bacteriën, maar ook voor virussen.