FXQuadro / Shutterstock.com

Man die na 5 maanden weer in zon fietst overrompeld door vleugje levensvreugde

Toen hij na een lange dag per fiets huiswaarts keerde, werd de 34-jarige Mikhail Vaarman verrast door een zonnestraal in zijn gezicht. Het licht vulde hem met een vreemd onbestemd gevoel.

“Ben ik ziek aan het worden?” vroeg Mikhail zich af. “Wat is dat vreemde gevoel in mijn borstkas? Wat sijpelt er in mijn bewustzijn?” Achteraf vertelt hij hoe hij een licht gevoel in zijn hoofd kreeg en even moest afstappen. “Ik dacht dat ik iets giftigs had ingeademd.”

Beduusd keek hij om zich heen. “Wat voel ik toch? Is dit… blijdschap?” Zeker weten doet hij het nog altijd niet. Een zekere opgewektheid komt uit de krochten van zijn wezen. “Wow, het lijkt wel of ik zin heb om iets te doen.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *