Studio Speld / Shutterstock

Man ruilt huis voor paperclip

De 29-jarige blogger Martijn Veenkamp heeft het mogelijke gepresteerd. Hij is erin geslaagd om in zestien ruilbeurten zijn huis te ruilen voor een paperclip.

“In het begin probeerde ik mijn huis meteen te ruilen voor een paperclip, maar daar trapte niemand in”, vertelt Martijn. Ik had mijn bod nog niet gedaan of mensen zaten bij Kunst & Kitsch met hun paperclip.”

“Toen ben ik het langzaam gaan opbouwen. Eerst heb ik mijn huis verkocht voor een kleiner huis. Daarna heb ik dat huis verkocht voor een tweedehands Maserati. Die heb ik geruild voor een nieuwe Volkswagen, die ik vervolgens van de hand heb gedaan voor een glitter-Charizard. Toen maakte ik een fout door die weer te ruilen voor een huis, stom. Maar na een aantal handige deals, zoals het ruilen van een nieuwe pc voor een tweedehands pc, lukte het met toch om een paperclip te bemachtigen.”

Wat Martijn met zijn paperclip gaat doen, weet hij nog niet. “Iedereen vraagt nu natuurlijk wanneer het feestje is. Maar ik heb geen huis, alleen een paperclip.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *