TPO/YT.com

Baudet eist rectificatie: ‘Zulke uitspraken zou ik alleen op 17 september 2015 doen’

Forum voor Democratie stapt naar de rechter vanwege de uitspraken van Buitenhof-presentatrice Natalie Righton. Volgens Righton had Baudet recent gezegd dat de EU een plan heeft om het blanke ras te vervangen. Baudet: “Het is apert onwaar dat ik zoiets op 19 februari 2020 zou zeggen, ik zou hoogstens op 17 september 2015 mijn verlangen uitspreken voor een blijvend dominant blank ras in Europa zonder Afrikanen.” 

Baudet zegt verder in de verklaring: “Ik heb het in de Kamer op 19 februari over identiteit en cultuur, voor uitspraken die explicieter over rassenleer gaan verwijs ik liever naar mijn uitspraken van 8 maart 2017 over homeopathische verdunning.” 

De partijleider wil dat Buitenhof de uitspraken van 19 februari per ommegaande rectificeert en spant daarom een kort geding aan.” 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Baudet is mordicus tegen zwarte Piet in ons land. Slaven horen namelijk daar te blijven waar ze vandaan komen, In Suriname bijvoorbeeld.

Reageer
gravatar

Mevrouw Mia,

Thierry Baudet, die even begaan is met het lot van de ernstig bedreigde blankheid van de rechtmatige inwoners van ons land als ik, spreekt oprechte, eerlijke, verstandige, verstaanbare, nationalistisch taal.

Daar u daaraan twijfelt, daag ik u voor de strafrechter. Als straf eisen ik namens de Partij voor de Democratie – niet voor niets de Grootste Partij in Nederland – dat u uw woorden terugneemt en schriftelijk in drievoud uw excuses op A5-formaat in onze lievelingskrant de Telegraaf publiceert.
Daarnaast eisen wij dat u een leerzame taakstraf krijgt van tachtig uur als hulpje van onze Geliefde Leider op on partijkantoor.

Dat zal u leren hoe wij correct en deskundig de democratie dienen door te stimuleren dat zij en de grondwet wordt afgeschaft.

gravatar

Waar het om draait is dat Femke Halsema van plan is raamprostitutie te verbieden. Het moet besloten in clubverband gebeuren waardoor het hypocriet en elitair wordt zoals in Frankrijk en de VS. Ik hoor er net van, van Hector uit het multiculturele Barcelona. Hij komt uit Salamanca dus hij was daar niet erg welkom. Ik zei mijn positie in Amsterdam leek veel op die van jou in Barcelona. In Amsterdam als je geen hoerenloper was, kon je enkel voyeur zijn. Dus het open karakter van de Wallen moet niet ingekort worden, integendeel het gordijn moet open blijven. Het is slavenhandel met slavinnen uit Afrika. Soms wordt wel aangegeven als je met een Nederlandse vrouw te maken krijgt. Ze zijn aantrekkelijker en vooral voor de donkergekleurden. Een blonde vrouw is een luxe, het is steeds uitzonderlijker. Nadat ik in de mensa van de Universiteit van Amsterdam zat en twee Surinamers van de beveiliging tegen me opschepten over de blonde hoeren, werd ik er de keer daarop door een heel stel politieagenten uitgezet met een vaag verhaal van een anoniem telefoontje. Het tekent de publieke opinie, de grote hoer voorspeld in openbaring.

Reageer
gravatar

Baudet eist nu ook een rectificatie van zijn moeder die op 21 juli 1993 onterecht steld dat kleine Thierry een snoepje had gepikt. “Pertinent onwaar,” zo laat Baudet desgevraagd weten. “Ik vroeg netjes en dat mijn moeder daar een stellig nee op antwoordde, dat doet niets af aan mijn verlangen in een heerlijk zuigsnoepje.”
Moeder weigert hierover direct een standpunt in te nemen. “Ik kan me hiervan niets herinneren.”

Reageer