shutterstock

‘Ik wil het taboe doorbreken op taboes niet beschouwen als taboe’

Ilona wil hier een lans breken. “We leven in een geweldige tijd waar het ene taboe na het andere langzaam wordt doorbroken. Maar niet alle taboes zijn voor mij altijd heel duidelijk een taboe. Ik schaam me hiervoor, want ik weet dus blijkbaar niet dat de genoemde taboes er zijn.Daarom wil ik een lans breken voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit. Ik wil jou laten weten: je bent niet de enige. Ik vind ook veel dingen geen taboe die dat blijkbaar wel zijn of die mensen blijkbaar willen doorbreken terwijl ik dacht dat ze al doorbroken waren. En ook al denk jij dat het geen taboe is, en iemand anders wel, in the end maakt het niet uit en zijn we allemaal mensen. Mensen die taboes creëren, taboes onderhouden, en taboes vervolgens weer doorbreken.”

Heb je ook iets wat je wilt doorbreken wat geen taboe is? Neem contact met de media.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *