JStone/shutterstock.com

Trump zet volledige Senaat in cc in dreigmail aan Oekraïense president

De Amerikaanse president Donald Trump laat zich niet meer afremmen door de senaat of het Huis van Afgevaardigden. Vandaag zette hij alle senatoren in de cc van een mail aan de Oekraïense president Volodymyr Zelensky waarin hij een onderzoek eist naar de familie van de democraat Joe Biden. 

Hier is de uitgelekte mail:

Hoi Vladymyr,

Denk maar niet dat ik door die loserige impeachment dat onderzoek naar de zoon van Joe Biden vergeten ben. Ik hoop dat die kerel binnen twee weken achter slot en grendel zit. Zie maar of jullie iets kunnen vinden, en als jullie niets kunnen vinden verzinnen jullie maar iets. Het maakt niet uit, als je maar voor de camera verschijnt.

Donald J. Trump

P.S.: dit is de laatste keer dat ik het vraag. De volgende keer schiet ik je in je knieschijven.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Namens de Republikeinse partij wil ik President Trump feliciteren met zijn belofte; natuurlijk staan wij volledig achter om het even welke misdaad die in opdracht van Onze President wordt gepleegd, of die hij zelf pleegt. Zolang het bewijs maar niet met de Senaat wordt gedeeld. Nee, wij zijn er zelfs trots op!
P.S. wilt u ons a.u.b. niet zomaar voor de lol in de knieschijven laten schieten, wij beloven dat we altijd achter u zullen staan. Dank u wel!

Reageer
gravatar

Hey Nancy,

you stole my act you little b*tch, I hate you so much right now. Homer just got laid off, it’s job cuts because of Trump’s policies. Which reminds me, can you get me the president’s autograph, Homer is his biggest fan.
Lisa.

gravatar

Since yesterday I have free play. The Senate lets me do everything I want, and I will use it well. I’m of course starting to improve democracy by abolishing the House of Representatives and appointing myself for life. Then I will bomb Iran and maybe Moscow too. I’m also sending my army to the West Bank and Gaza to expel the Palestinians. Next time more about the good deeds that I have planned to make myself even greater.

gravatar

Nee, daar gaan de hoofdartikelen vandaag over vaderlands nieuws de aankoop van pantservoertuigen door de boerenverdedigingskracht, het uitsterven van de pomberen en voedzame bejaardenpap.