Raymond van Barneveld faalt bij rentree als postbode

'Ze vielen gewoon niet goed op cruciale momenten'

De rentree van postbode Raymond van Barneveld is op een fiasco uitgelopen. Van Barneveld gooide tijdens het loopje door zijn wijk gemiddeld 1 op de 9 poststukken in de brievenbus, tot grote teleurstelling van de geadresseerden en zichzelf: “Op deze manier heeft het voor mij geen zin om door te gaan.”

‘Barney’ worstelde vanaf begin tot eind met zichzelf en wisselde briljante bezorgingen af met grote missers. Zo eindigde een breekbaar pakket in scherven op de stoep en wist hij geen enkele brief op nummer 180 te bezorgen.

“Tja, ze vielen gewoon niet goed op cruciale momenten”, analyseert een diep ongelukkige Van Barneveld na afloop. “Ik weet niet of het een kwestie is van concentratie, of dat ik het gewoon niet meer in me heb. Maar als het zo doorgaat dan kan ik beter stoppen en m’n oude baantje als professioneel darter weer oppakken.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij het verkeerde artikel gepost; ik heb al een bloedmooie vriendin! Ik behoor dus niet tot jullie doelgroep van arme, dikke, lelijke losers …

gravatar

Het is wel erg gemakkelijk voor de redactie van dit voetbalblad om zonder verstand van de dartsport en postverzorging onze Raymond zo af te katten. Laat de Partij voor de Dieren dit maar niet horen.

Reageer
gravatar

Raymond legt zichzelf teveel druk op. Hij verwacht dat hij nog hetzelfde niveau van bezorgen heeft als voor hij stopte. Raymond zal moeten accepteren dat hij het niveau heeft van een beginnende postbode.

Reageer
gravatar

Raymond van Barneveld moet oefenen met het spelletje paperboy. Wel uitkijken voor de grim reaper en auto’s die uit de garage wegrijden

Reageer