nd3000 / Shutterstock

Basisschool De Dagvlinder krijgt flexplekken, webinars en workshops

Basisschool De Dagvlinder presenteert vandaag haar nieuwe plan als antwoord op het aanhoudende lerarentekort. Leerlingen worden niet meer ingedeeld in klassen, maar kunnen member worden en zelf een flexwerkplek zoeken in het gebouw. Ook kunnen ze zich inschrijven voor leuke workshops en webinars.

De 5-jarige Senna is enthousiast over het nieuwe concept. “Heel leuk”, zegt ze. Ze heeft zich proberen in te schrijven voor de workshop begrijpend lezen, maar die zat deze week helaas al vol. Gelukkig kan ze altijd nog een webinar volgen, ‘Moet de knikker terug in de vaas?’ is op dit moment een hele populaire.

De 8-jarige Timo ziet meteen de voordelen van het nieuwe systeem. “Het is tof om omringd te zijn met gelijkgestemden, mensen van mijn leeftijd die ook AVI-uit zijn. We helpen elkaar ook veel. Laatst bij het pitchen van mijn spreekbeurt over konijnen kreeg ik bijvoorbeeld veel nuttige feedback over mijn presentatieskills. Maar ik moet snel een plekje gaan zoeken, anders zit ik straks weer naast de wc’s.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat Matthijs van Rumpt en Aïda Peimaei hier downsetten is terrifying goed. Ik expect dat u wil backfeeden in welk regard, Well now, de volgende woorden zijn door basicschoolkids niet te understanden. Dat is natuurlijk de goal:
– webinars
– workshops
– member
– flexwerkplek
– AVI-uit
– pitchen
– presentatieskills

Reageer
gravatar

Lucy, dat heb jij goed begrepen. Het bericht van onze meest-gewaardeerde tedacteuren is een parodie op het gebruik van advertising en managment language in onze taal. Wij vinden het personally behoorlijk successful, maar voordat wij ons end verdict geven, wachten wij de comments van de readers in pressure af.