Wil jij een appgroep beginnen? Deze 17 onderwerpen zijn nog beschikbaar!

Heb jij altijd al je eigen appgroep willen beginnen maar heb je geen idee waarvoor? De volgende 17 onderwerpen zijn nog beschikbaar!

1. Mensen zonder mening over aubergines
In deze appgroep kun je converseren met een zekere onverschilligheid jegens aubergines. Zijn ze te groot? Zijn ze te dik? Zijn ze wel of niet lekker in een ovenschotel met vegetarisch gehakt? Lekker boeiend! Voeg al je vrienden toe en barst los.

2. Foto’s van mensen met sombrero’s
Hier kan iedereen z’n foto’s kwijt van mensen met sombrero’s. De titel dekt de lading vrij goed. Lekker bedacht pik!

3. De terug-rekenen-naar-gulden-groep
Hier kan iedereen naar hartelust bedragen in zetten, waarbij iemand anders dan zegt hoe hoog het in guldens zou zijn, gevolgd door een “tjongejongejonge, alles wordt steeds duurder. In ‘98 kocht je hier nog gewoon een doorzonwoning voor.” Iets voor jou en je vrienden?

4. Trots op Wormerveer
Ontpop jezelf als groot voorvechter van Wormerveer en deel je innigste gevoelens over Westknollendam, de Vioolstraat en Biljartvereniging de Kroon met al je contactpersonen. De appgroep wordt in het begin misschien met scepsis ontvangen, maar met de juiste dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft Trots op Wormerveer alles in zich om DE appgroep te worden waarin mensen anno 2020 gezien willen worden.

5. Mensen die iemand kennen die iemand kennen die Gijsbert heet
Er zijn talloze appgroepen voor mensen die iemand kennen die Gijsbert heet. Maar er is nog geen enkele appgroep die voorziet in het bij elkaar brengen van mensen die iemand kennen die iemand kennen die Gijsbert heet. En dat terwijl er logischerwijs veel meer mensen zijn die iemand kennen die iemand kennen die Gijsbert heet. Pak je kans!

6. Screenshots van je telefoonscherm met een nieuw tijdstip 
Het is heel simpel. Je maakt een screenshot van je toegangsscherm op een tijd die nog niet in de groep is geplaatst door iemand anders. Een nadeel: na 1440 berichten met tijdstippen is de groep uitgespeeld. Gelukkig kun je dan een van de andere nieuwe 25 app-groepen beginnen.

7. Fietstasaanbiedingen
Waar kun je op het moment het voordeligst fietstassen scoren? Twee halen, één betalen, bijvoorbeeld. Of een bekend merk fietstassen waarvan de wintercollectie al vroeg in de uitverkoop gaat omdat er een nieuw design beschikbaar is. Het is alleen niet de bedoeling om in deze groep ook fietstassen te beoordelen. Daar bestaat al een appgroep voor: fietstasbeoordelingen. 

8. Foto’s van je met plakband aan elkaar geplakte briefje van vijf
Soms is een briefje gescheurd en met plakband aan elkaar geplakt. Maar geen enkel geplakt briefje is hetzelfde! In deze appgroep kun je de grote diversiteit hierin met elkaar delen. Let op: wel alleen foto’s van briefjes van vijf. 

9. Met-rugleuning-groep 4
Werkgroep voor een kennismakingsproject van eerstejaars Beeldende Vormgeving. Door een rugleuning op zo’n beetje elk denkbaar voorwerp te shoppen leren ze driedimensionale fotobewerking. Hiervan komen de gekste kiekjes voorbij! Een flespompoen met rugleuning, lachen geblazen!

10. Danko Lazovic, waar is ‘ie nou?
Ja, het blijft speculeren en dat maakt dat de appgroep nooit stilvalt.

11. Lachen om de Marianentrog
Deel hier al je grappen en grollen over ‘s werelds diepste trog. Je moet wel tegen een gebbetje kunnen, mensen die alleen maar op serieuze toon over geologie willen praten moeten hun heil elders zoeken. Hoe heet het trouwens als een Belg en de Marianentrog samen de Efteling bezoeken? Zie de appgroep voor de clou!

12. Groep voor to-do-lijstjes
Dit is een groep voor iedereen die zijn to-do-lijstje wil delen, iedere dag weer je nieuwe. Anderen kunnen dan ook taakjes van jouw lijst afstrepen. 

13. Fantaseren over het vroege leven van Jafar
Wat deed Jafar voordat hij de raadsvizier werd van het koninkrijk Agrabah? Daar is deze app volledig aan gewijd! Er zijn geen foute ideeën, want het verleden van Jafar is in nevelen gehuld. Vermoed wordt dat hij als baby werd achtergelaten tussen de rotte haring op de markt en toen is opgepikt door Razoul en zodoende in het paleis terecht is gekomen, maar het is maar de vraag of dit klopt. Verkochten ze wel haring in Agrabah bijvoorbeeld? En zo ja: hoe kwam het daar dan op tijd? Anyway: hier kun je met vrienden en vooral ook collega’s bespreken hoe jullie denken dat het allemaal gelopen is.

14. Groep voor mensen met dezelfde huisarts
Je komt al jaren bij je huisarts. Er zijn ook andere mensen die al jaren bij die man komen, terwijl je die eigenlijk helemaal niet kent. Best gek toch? In deze appgroep kunnen jullie allemaal praten over jullie huisarts en wie wanneer langs gaat.

15. Groep voor mensen die op de Boerhaavestraat in Tilburg wonen en nooit de poep van hun hond opruimen!!
Deze groep is bedoeld voor die ene man of vrouw die twee keer per dag met een hondje door de Boerhaavestraat in Tilburg loopt, in ieder geval ter hoogte van nummer 16, en dat beest vervolgens op het gras laat schijten en nooit iets opruimt. Meld je vooral in deze appgroep met naam, adres en telefoonnummer en wie weet komen we gezellig een keer op de koffie! 

16. Groep voor mensen die geen date hadden op het eindexamengala
Zat jij alleen thuis World of Warcraft te spelen terwijl je klasgenoten op het eindexamen schuifelden met de mooiste meisjes van school? Dan is deze appgroep iets voor jou om op te richten. Zoek je zielsverwanten en begin een geanimeerd gesprek over campen, grinden en zwijntjes. Stel het niet langer uit!

17. Unibrows in Oud Griekenland?
Hadden de Oude Grieken unibrows? De beelden die van hen gebeiteld zijn, zijn óf niet gedetailleerd genoeg, óf in een te slechte staat om daar iets zinnigs over te kunnen vertellen. Diverse samenzweringstheorieën gaan hier de ronde. Proberen aanhangers van de Oude Grieken de boel te saboteren? Maak deze appgroep en schep zekerheid in de brij van ambiguïteit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een handige tip voor punt zes. Wij hebben ons startscherm zo ingesteld dat we ook de seconden laten zien. Hierdoor kunnen we 86400 berichten posten in onze appgroep en hebben hierdoor langer plezier.

Reageer
gravatar

Ik kreeg van mijn kinderen op mijn 91ste verjaardag zo’n draagbaar telefoontje cadeau. Dan zou ik via een watsep met ze kunnen bellen. Ze denken zeker dat ze dan niet meer langs hoeven te komen, dacht ik stiekem.

Mijn jongste achterkleinzoon van vijf heeft tevergeefs geprobeerd om mij uit te leggen hoe zo’n ding werkt. Ik heb het geval op zolder opgeborgen bij de andere overbodige cadeaus. Ik wil namelijk niet verslaafd worden aan zo’n telefoontje, zoals iedereen tegenwoordig.

Reageer
gravatar

Quote:

“3. De terug-rekenen-naar-gulden-groep
Hier kan iedereen naar hartelust bedragen in zetten, waarbij iemand anders dan zegt hoe hoog het in guldens zou zijn, gevolgd door een “tjongejongejonge, alles wordt steeds duurder. In ‘98 kocht je hier nog gewoon een doorzonwoning voor.” Iets voor jou en je vrienden?”

Nou Corrie,
dit is je kans!!

gravatar

smerige linkse trut dogter van een soeteneur
jij denk zeker goede sier te kunne maake met de apps van geerts alt-rijgt-vriendeklups
maar wij hebbe jou stiekeme vuile streeke in de gaate goore slet
onder tusse zit jij met jou leugepen op die verrotte de spelt
die net zo ultra-links is als de heele pers
jou sogenaamde liefde voor onze geert te verkondige
blut en honeur, kombat 18 en de recial voluntier fors hebbe jouw door
we koome nie op jou begrafenis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lekker puh