Rocketclips, Inc./Shutterstock.com

Inspirerende notitieboekjes waarin je alleen op de eerste drie pagina’s gaat schijven

Notitieboekjes: je hebt er nooit genoeg. Zodra het enthousiasme waarmee je de eerste bladzijden vol schreef wegvaagt, kun je datzelfde boekje natuurlijk niet meer gebruiken. Een nieuwe is dus een must. Wij hebben de leukste nieuwe lege boekjes voor je op een rij gezet.

Moleskine classic zwart
De klassieke zwarte Moleskine is chic en zakelijk. Perfect om de to-do-lijst daarin, die je nu al weken doorschuift naar morgen, met boek en al weg te gooien.

Journaling-dagboekje
Dit is een goede optie als je elke ochtend al je gedachten op wil gaan schrijven. Goed voor de creativiteit. Jammer dat je na drie dagen beseft dat creativiteit leuk is, maar een half uur langer slapen ook.

Authentiek boekje van stof, met veters, van dat ene leuke marktje op vakantie
Het boekje dat je kocht op die markt in India waar je al je reisbelevenissen in wilde schrijven. Dat was heel even inspirerend. Jammer dat je gewoon op vakantie was en twee dagen later weer op kantoor moest zijn.

Daily greatness planner
Deze planner helpt om je droomleven te leven. Bizar genoeg blijkt dat droomleven toch niet te bestaan uit constant doelen formuleren en in boekjes schrijven. 

Schattig klein boekje met geborduurde bloemetjes
Prima om een keer een lijst met extreem gezonde boodschappen in te krassen en daarna te gebruiken om stukjes papier uit te scheuren als je bent uitgekauwd op je kauwgom.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ongelogen, maar waar, Jouw beste notitieboekje is niet van papier, maar jouw mobieltje. Dat vergeet je immers nooit, want je bent er de hele dag en avond mee bezig.

Reageer