BBC News/YT

Brazilië doneert Amazonewoud aan getroffen gebieden Australië

In de hele wereld wordt geld ingezameld voor de bosbranden in Australië, maar het meest hartverwarmende gebaar komt van president Bolsonaro van Brazilië. Hij doneert twintigduizend hectare amazonewoud aan de getroffen gebieden.

“Je kunt geld geven, maar daar krijg je de bossen niet mee terug”, stelt de president. “Met deze gift kan het land meteen beginnen met de wederopbouw. We hebben nog even nodig om het betreffende woud te kappen, maar we verwachten het volgende week die kant op te kunnen sturen.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De dood van naar schatting 500.000.000 dieren die er geen kant op kunnen en er levend verbranden vind ik te verschrikkelijk om nu met grapjes te komen over wat daar gebeurt

Reageer