Studio Speld / Shutterstock

Bij deze pannenkoekenmix hoef je alleen maar alle ingrediënten voor pannenkoeken toe te voegen

Zelf pannenkoeken maken lijkt misschien ingewikkeld omdat je allemaal dingen moet kopen, maar het hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Bij deze handige pannenkoekenmix hoef je alleen maar alle ingrediënten voor pannenkoeken toe te voegen.

De eerste gebruikers zijn enthousiast. “Alleen eieren, boter en melk toevoegen”, leest Masha (26) achterop het pak. “Dan hoef je geen eieren, boter en melk bij bloem toe te voegen. Dat scheelt weer.”

Ook de 31-jarige Samir is te spreken over de mix. “Als je alles hebt, ben je zo klaar. Je wil er misschien ook stroop op, maar dat moet je dan los kopen want dat zit er nog niet bij.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De ultieme droom van de marketingafdeling van Unilever is om een leeg doosje te verkopen voor een euro of vier waarop beschreven staat hoe je met vier andere doosjes van Unilever een maaltijd kunt bereiden waar je trek van krijgt.

Reageer
gravatar

Bravo voor de schrijvers, die er toch maar in geslaagd zijn om binnen het bestek van nog geen tien zinnen een bijzonder warrig verhaaltje te vertellen.
En dat zonder onvertogen, godslasterende en pocherige (Engelsklinkende) woorden. Dit is een historisch moment voor De Speld.

Reageer
gravatar

Waarom zou ik opstappen op ene Nieuwspaal?
Ik bezoek op het internet alleen speld.nl, maar vooral speld.nl/category/pin/ en refoweb.nl.