G.Lanting / Wikimedia Commons

Goed voornemen: niet meer naar de snackbar, alleen nog naar Kwalitaria

Veel mensen grijpen de jaarwisseling aan om hun leven te beteren. Zij besluiten bijvoorbeeld om niet meer naar de snackbar te gaan, en zich alleen nog te goed te doen aan een van de vele sjieke snacks die een Kwalitaria hen te bieden heeft.

“Ik ging veel te vaak even snel naar de snackbar voor een snelle snack, een patatje oorlog of een broodje kroket”, legt de 32-jarige Jan Damaris uit. “Maar dit jaar ga ik mezelf dat niet meer aandoen. Ik ga alleen nog maar naar de Kwalitaria, voor een patatje pulled chicken of een rookworstkroket. Luxe milkshake erbij. Ijsje toe. Lekker genieten.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bah, Friet van Piet in Nergenshuizen maakt nog betere snacks dan Kwalitaria. Zelf laat ik uiteraard Jamie Olivier of Gordon Ramsay invliegen als ik zit heb in een uitgelezen patat met frikandel. Soms wil ik een beetje gek doen en valt mijn keuze op Jeroen Meus.

Reageer
gravatar

ik wil wel, maar de kwalitaria in Leiden Zuid-West is er niet meer. En voor de kwalitaria die nu dichtst bij is moet ik fietsen. Dat doe ik echt niet!

Reageer