shutterstock.com/CURAphotography

Dapper! Deze man geeft toe dat hij kwetsbaarheid verzint voor likes

‘Terwijl ik dit typ weet ik al dat dit niet waar is’

De populaire influencer Tino deed vandaag een kwetsbare onthulling op sociale media over zijn kwetsbaarheid.

“Het lijkt misschien wel alsof het altijd goed met me gaat, maar de druk om ook de mindere kanten van mijn bestaan laten zien is soms heel hoog. Ik maak nou eenmaal niet elke dag iets vervelends mee, dus dan moet ik dat verzinnen. Dat is echt niet altijd makkelijk. Gelukkig ben ik gezegend met een rijke fantasie. En ervaar ik veel steun uit mijn omgeving. Dus hoewel het soms echt een struggle is, kom ik toch dan weer met een mooie kwetsbare post. Zonder al jullie liefde zou dat niet lukken. Het is tijd om real te zijn nu. En te zeggen dat ik mijn kwetsbaarheid soms verzin. Ook nu. Nu ik dit typ, weet ik al dat dit niet waar is. Dit. Niet waar dus. Wel graag liken.”

Comment hieronder als je het dapper vindt van Tino. Je hoeft het niet te menen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *