beijersbergen / Shutterstock.com

Dijkhoff gaat teveel ontvangen sympathie teruggeven

De fractievoorzitter van de VVD Klaas Dijkhoff blijkt de laatste jaren te veel sympathie te hebben ontvangen van de samenleving. Hoewel de VVD’er meent niets fout te hebben gedaan, gaat hij het teveel aan sympathie terug geven.

Dat Dijkhoff teveel sympathie bleek te hebben gekregen, werd de afgelopen tijd duidelijk door uitspraken en gedrag van Klaas Dijkhoff. Politiek commentator Joost Vullings: “Toen Dijkhoff op het politieke toneel verscheen vond men hem over het algemeen een prima kerel. Zelfs als je het met zijn beleid niet eens was, kon je waardering voor hem opbrengen door bijvoorbeeld zijn aanpak van de vluchtelingencrisis. Talloze declaraties, sneren naar uitkeringstrekkers en proefballonetjes later, ja dan moet je die sympathie teruggeven.”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

klopt hij krijgt geen sympathie. Hij verstond de zevende sympathie van Beethoven en dacht dat het sympathie was