Wikimedia commons/RTL

Ook schandalen stappen over van VVD naar Forum

De VVD raakt steeds verder uitgekleed. Na de kiezers stappen nu ook de schandalen over van de liberalen naar Forum voor Democratie. Van de VVD lijkt zo niets over te blijven.

“Jarenlang was de VVD dé partij als het aankwam op relletjes en schandalen”, zegt politiek-analist Arjan Noorlander. “Maar die rol lijkt nu volledig te zijn overgenomen door Forum. De VVD moet zich gaan herbronnen en gaan bedenken hoe ze de schandalen weer richting hun partij kunnen duwen.”

Klaas Dijkhoff heeft alvast een aanzet gedaan in het AD. In een open brief maakt hij bekend honderdduizend euro uit de partijkas te hebben gehaald om daar een Range Rover van te kopen. Bij de overheid heeft hij opgegeven dat het om een Tesla gaat, waardoor hij onrechtmatig subsidie ontvangt voor zijn benzineslurper. Van de week is hij, naar eigen zeggen, met 230 kilometer per uur over de snelweg geraasd.

Of het genoeg is om de aandacht te trekken? Vooralsnog zijn de de meeste journalisten alleen geïnteresseerd in Thierry Baudet en Henk Otten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig slaat de VVD senaatsfractie direct keihard terug met een stukje belangenverstrengeling en een opstapper…
Slim want dat kan de FVD eenvoudigweg nog niet.

Reageer
gravatar

Self Destruct is te vroeg. Onze Mark mag je nu nog beledigen in het Nederlands, al is hij voor het afschaffen van die taal in all Dutch education en vanaf 2012 ook in de opvang.

gravatar

Meneer Rutte, er staan steeds vaker elektrische auto’s zonder elektriciteit stil op de weg dan dan benzine- en dieselauto’s zonder brandstof. De actieradius van brandstofauto’s is immers vele malen groter en er zijn veel meer brandstof- dan laadstations.

gravatar

Het is inmiddels publiekelijk bekend hoe Baudet zijn peperdure vleugeltje heeft bekostigd. Alleen al voor de verhuizing naar het Binnenhof is uit de partijkas 786 euro betaald en de nodige versterking om erop te kunnen gaan liggen tijdens de Kamerpauzes was zelfs nog flink duurder.

Reageer