shutterstock.com/Jurjanephoto

Nienke bestelde een flatwhite met havermelk en nu is ze freelancer 

In een koffietentje is Nienke (31) uit Amsterdam freelancer geworden nadat ze een flatwhite met havermelk bestelde. “Voor ik het wist had ik een kvk-nummer en stuurde ik een factuur.”

Volgens een getuige wilde Nienke eerst een koffie verkeerd met gewone melk bestellen. “Ze had de woorden al uitgesproken, toen ze terug krabbelde en spontaan zei: ‘Ohnee doe mij anders maar eens een flatwhite met havermelk.’ Daarna had ze geen 9-tot-5-mentaliteit meer.”

Dankzij het bestellen van een haver-flatwhite had Nienke ineens alle vrijheid om haar leven zo in te richten als ze zelf wil. Nienke: “Ik ben wel wat overvallen door mijn carrièreswitch, maar ik kan hier wel aan wennen. Zo ging ik gelijk als een razende voor meerdere opdrachtgevers tegelijk aan de slag, en heb zeker een uur lang gefocust in een of ander designprogramma iets zitten doen.’ 

Wil je ook freelancer worden? Of haverdrank drinken? De plantaardige drankjes van innocent zijn natuurlijk simpel. Niet alleen haverrukkelijk, maar ook behoorlijk kokostelijk. Ook lekker voor thuis in je pyjama.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *