OnsOranje/YT

Koeman wil niet te ver vooruit kijken: ‘Kwartfinale kan pittig worden’

Half Nederland loopt al de polonaise na de gunstige EK-loting, maar bondscoach Ronald Koeman wil absoluut nog niet te ver vooruit kijken. “Kwartfinale kan pittig worden.”

“Je moet zo’n EK wedstrijd voor wedstrijd bekijken”, zegt Koeman. “En bij zo’n kwartfinale ligt onderschatting echt op de loer. Je bent dan net als groepswinnaar uit poule C gekomen waardoor je ook nog niet echt getest bent in de achtste finale en dat is heel verraderlijk. Ik zeg daarom ook tegen de jongens dat ze niet moeten denken dat ze al zomaar in de halve finale in Londen staan. Het kan echt spoken in München. Je moet er iedere wedstrijd voor vechten en alles geven.”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar begint het weer!

Na 2 gemiste eindrondes heeft de media weer torenhoge verwachtingen bij deze unieke plaatsing. Oekraïne en Oostenrijk zijn hele goede tegenstanders en voor de laatste plek komen toplanden als IJsland, Servië, Noord-Ierland en Ierland in aanmerking. De kwalificatie wordt al zwaar genoeg en het zal een wereldprestatie worden om de knock-out-fase te bereiken!

Reageer
gravatar

Wij zyn seer verheugt dat Oranje eindelyk wil vechte Je heb als hoelegan zynde ut al heel lang voor gedaan Ik ken noch een tip geve Daag se so lang uit tot er heel veel door ut lint sijn gegaan en vier rooie hebbe gekrege Dan motte ze van de mat af en regulmentair hebbe verlore. Kijk dat is nou de egte takties vecht mentallietyt so als wy hebbe!!!!!!!!!!!

Reageer