FRANCE 24 English/YT.com

Franse boeren kondigen aan op 20 december niet te gaan staken

Het boerenprotest in Frankrijk zal 20 december niet voor extra verkeershinder zorgen. De boeren leggen protest op die dag stil. “Wij voeren de hele maand actie maar we willen ook rekening houden met de mensen die ergens naartoe moeten die dag.”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jaarabonnement vage kennis €25 per jaar.
Anderhalf miljoen unieke lezers las ik ergens.
Dat is ongeveer een inkomen van 37,5 miljoen.
Gefeliciteerd.

Reageer
gravatar

Toch heb ik het vage idee dat het aantal reacties flink afneemt. Misschien op 1 december weer een eruptie aan leuke reacties ? En gij geleuft dat ?

gravatar

De wetenschap.

Waarom zijn ze zo sentimenteel over het voortbestaan van mensen die al een epidemie zijn??
Je kunt ze wel vooruit proberen te helpen door steeds iets anders te verzinnen (want ze voeden de hele dag enkel hun eigenwaan, altijd hetzelfde) maar dan zeggen ze gewoon ‘vergiffenis toepassend’: ik ben toch niet te veranderen, we zijn maar simpele zielen, we kunnen er niets aan doen et cetera. En zo is met de eigenliefde de vicieuze cirkel rond in de pulp. De sensualiteit. Die brengt altijd repercussies met zich mee waar mensen een natuurlijke angst voor hebben wat ze door de wetenschap is afgenomen, de wetenschap die beweert hen altijd te kunnen beschermen tegen ziekte en gevaar, en zo is de hele wereld ziek.

Glamour.
Er zijn drie soorten.
1. Illusie, op een mentaal vlak. Gasachtig.
2. Glamour (daar net onder), gecondenseerd op een emotioneel vlak. Direct hieraan gerelateerd is de commercialisering. Vloeibaar.
3. Maya op een etherisch vlak, verdicht. Vast.

gravatar

Veel VVD’ers gaan in donker blauw kostuum of idem mantelpakje staken vanwege de verlaagde maximumsnelheid op snelweg overdag.
Verwacht dat het Malieveld morgen vol staat met Mercedessen, BMW’s, Jaguars, Maserati’s, Audi’s, Aston Martins, Porsches, Ferrari’s, Bentley’s, Lamborghini’s, Rolls-Roycen, McLarens, Bugatti, Range Rovers, Jeeps, Range Rovers en enkele verdwaalde Golfjes.

Reageer